TENISKI VETERANI SRBIJE  

Menu

.

Vesti 2016. godine

  PROMENA SERVERA ZA POTREBE SAJTA TENISKIH VETERANA SRBIJE
28.04.2016. - Sajt teniskih veterana Srbije je prebačen na nov server, uz kratke prekide u radu sajta.
Uspostavljena je puna funkcionalnost internet sajta.

JAVNO IZVLAČENJE ŽREBA ZA PRVI TURNIR TVS

21.04.2016. - Žrebanje za turnir All Stars Pančevo izvršiće se javno u klubu "TK Mladost" danas 21.04.2016. u 16:00 časova.
Svi zainteresovani su dobrodošli da prisustvuju javnom izvlačenju žreba.
Javno izvlačenje žreba u automatizovanom informacionom sistemu je uspešno završeno.

AUTOMATIZOVANA SATNICA TURNIRA
Od 20.04.2016. godine satnica svih turnira ja AUTOMATIZOVANA.
Satnica je vidljiva na informacion sistemu u delu pregleda turnira
.
Pregled satnice i ulaz u istu je moguć od momenta kad se sudiji dozvoli pristup aplikaciji, što znači da satnica može biti vidljiva, a da još uvek nije upisano vreme kad trebate doći na turnir.
Organizator turnira ima obavezu da završi kompletnu satnicu najkasnije do četvrtka do 19:00 časova.

KALENDAR TENISKIH VETERANA SRBIJE
13.04.2016. - Objavljen je kalendar teniskih veterana Srbije za 2016. godinu.
BESPLATNE KARTE ZA FED CUP
Svi članovi TVS koji su uplatili članarinu za 2016 godinu mogu preuzeti BESPLATNO kartu za FED CUP koji se održava ovog vikenda (16.04. - 17.04.2016.) u Beogradu (Pionir hala). SRBIJA - BELGIJA - ostanak u svetskoj grupi.
Telefon za detaljnije informacije: +381.63.603.950 Miloš Jakovljević
Svi igrači TSS koji se takmiče na takmičenjima Teniskih Veterana Srbije su obavezni da imaju lekarsko uverenje. To nije hir ili nametanje suvišnih obaveza igračima, već zakonska obaveza koju moramo poštovati. Nikome neće pasti kruna sa glave ako ode da proveri svoje zdravlje jednom godišnje !!! Molimo SVE igrače da ovu obavezu shvate krajnje ozbiljno i da urade lekarski pregled pre nego što dođu na turir jer će im u protivnom biti onemogućeno da igraju.
Svi klubovi koji nemaju registrovane igrače ne mogu računati da će im turniri biti odobreni. Na preliminarnom kalendaru će ti turniri biti obeleženi crvenom bojom i neće biti aktivni dok se igrači ne registruju.
IZRADA DODATNOG MODULA - SATNICA TURNIRA

28.03.2016. - U toku je izrada dodatnog modula koji ima zadatak da takmičari (prijavljeni na turnir) vide kad ko treba doći na turnir. Informaciju kad ko od prijavljenih treba doći na turnir unosi sudija iz svoje aplikacije.

PROMENJENA ADRESA STRANICE NA FACEBOOK-u
28.03.2016. - Stara adresa facebook stranice je promenjena i ona sad izgleda ovako:
https://www.facebook.com/teniski.vetarani.srbije
Dodan je deo ".srbije".

PRAVO UČEŠĆA NA TURNIRMA TVS U 2016. GODINI
Pravo učešća na turnirima teniskih veterana Srbije u 2016. godini imaju svi registrovani članovi koji su:

- izvadili lekarsko uverenje. Preuzmite formular potvrde o obavljenom lekarskom pregledu
- uplatili članarinu za 2016. godinu - pogledaj primer popunjavanja naloga za uplatu
- upisali podatke o sebi - upis preko formulara ili logovanjem na informacioni sistem TVS

Napomena: Članovi koji uplate članarinu a ne izvade lekarsko uverenje imaju pravo prijave na najavljene turnire ali ne i pravo učešća.
TVS - 01.03.2016. godine

MLADI VETERANI
Od 2016 počinje da postoji i nova kategorija za igrače od 25-34 godine pod nazivom Mladi Veterani koji se takmiče na zvaničnim turnirima TVS i biće rangirani u svojoj kategoriji 25+.
29.11.2015. godine u informacionom sistemu je dodana kategorija 25+ koja postoji za Mlade veterane u sezoni 2016.
Učlanjenje novih članova se obavlja preko online formulara.

Obaveštenje članovima Teniskih Veterana Srbije

Poštovani prijatelji,
2016. godina je prelomna godina u postojanju Tenish Veterana Srbije i cele organizacije koja je na svojim turnirima privukla preko 1000 igrača iz zemlje i isto toliko iz sveta. Ove godine smo zvanično postali deo Teniskog Saveza Srbije i naši igrači su registracijom postali takmičari sa istim statusom kao i ostali igrači u Srbji.
Morali smo da uvedemo simboličnu, godišnju članarinu i obavezno lekarsko uverenje.

Članarina

Godišnja članarina za sve igrače Teniskih Veterana Srbije je 1000 dinara i uplaćuje se na račun Teniskog Saveza Srbije kao krovne organizacije. Teniski Veterani Srbjie ne raspolažu tim novcem već se on kroz Savez koristi za nabavku loptica koje poklanjamo svakom klubu organizatoru.

Lekarsko uverenje izdato od strane sportskog lekara

Ova vrsta uverenja je svojstvena za svako LEGALNO takmičenje i takmičare na teritoriji Srbije. Obaveza svakog takmičara pa i veterana je da dostavi uverenje da njegovo zdravstveno stanje dozvoljava takmičenje i igranje tenisa na zvaničnim i legalnim turnirima. Jednostavno, mi smo takmičari i moramo se povinovati odlukama Ministarstava Sporta i moramo poštovati pravila i zakone organizacije kojoj pripadamo a to je Teniski Savez Srbije.

Pojašnjenje: Svako od nas više vremena provede na redovnom servisu svog automobila a o svom zdravlju i sprečavanju bolesti ne vodimo dovoljno računa. Svi imamo neke godine i naše zdravlje se mora češće proveravati kako bi ostali zdravi i vitalni a i na vreme znali ako imamo neke zdravstvene smetnje. NIje teško jednom godišnje otići na pregled i proveriti svoje zdravlje i to nam i bez tenisa treba biti obaveza .

Učlanjenje i ko može biti član Teniskih Veterana Srbije

Svaki državljanin Republike Srbije koji kalendarski puni 25 godina i stariji, može biti član Teniskih Veterana Srbjie. Ne postoji nikakav poseban uslov osim da je osoba fizički i mentalno zdrava i to može potvrditi lekarskim uverenjem izadatim od strane sportskog lekara.

Promene u 2017. godini

Broj turnira u 2017 godini se neće bitno promeniti osim što je sa liste turnira izbrisan ITF Rekreativo Open zbog kašnjenja u isplati sudiske dnevnice.

Utešni turnir na svakom turniru

Na svim nacionalnim turnirima kategorija 250,  500 i 1000 uvodi se obaveza organizatorima da naprave utešni turnir za sve igrače koji izgube prvo kolo. Učešče na utešnom turniru je doborovoljno i biće dodeljeni bodovi za postignut rezultat.

Dva turnira na jednom mestu

Na određenim turnirima u 2017. će u isto vreme biti organizovani i turniri niže kategorije na koji će moći da se prijave svi slabije rangirani igrači. Ideja organizacije takvih turnira je u tome da se omogući veći broj mečeva slabijim igračima i da se njihovo učešće na turnirima ne završava u prvom kolu. Na ovakvim turnirima neće biti utešnog turnira.

Liga gradova

U 2017. će krenuti pilot liga gradova koja će biti podeljena na 4 divizije iz koje će na kraju godine pobednici igrati “Final Four”

Kotizacije na turnirima će se izjednačiti tako da će svi turniri imati kotizaciju od 1500 dinara. Obaveze organizatora turnira ostaju iste uz pojačanu kontrolu Takmičarske komisije i povećanu brigu o vremenu i uslovima igranja mečeva.
 
Masters Cup

Masters Cup više neće postojati na način na koji se održavao do prošle godine jer sam uočio mnogo nesportskog ponašanja i nameštanja ishoda mečeva. Obzirom da je osnova celog takmičenja u sportskom ponašanju i druženju igrača, postojanje takve forme Masters Cup-a je izlišna. Do početka sezone će se pronaći model odigravanja ovog, završnog turnira ali na način da se spreči sve ono što nije sport i fer play.

Predsednik Teniskih Veterana Srbije
Miloš Jakovljević

PDF dokument

POŠALJI PORUKU
Email:

Ime:

Poruka:

Unesi kod:
Captcha
KALENDAR TAKMIČENJA
KALENDAR TAKMIČENJA TENISKIH VETERANA SRBIJE 2017
NAJAVLJENI TURNIRI TVS

DEMO TURNIR PANČEVO 2017

Teniski Veterani Srbije organizuju demo turnir po novom pravilniku i sistemu takmičenja koji će stupiti na snagu u sezoni 2018.

Turnir počinje u subotu 14.10.2017. a završava se u nedelju 15.10.2017.

Prijave na broj 060 6000 249 isključivo sms-om
Ime , Prezime, Grad i datum rođenja.
Prijave do srede 11.10.2017. do 20h
Odjave: Četvrtak 12.10.2017. do 14h

Spisak igrača i razvrtstavanje po kategorijama će biti dostupno na sajtu
www.teniskiveteranisrbije.com

Pravila:
Svi igrači će po svom teniskom znanju i kvalitetu biti raspodeljeni u više kategorija tako da će svi moći da ravnopravno igraju jedni protiv drugih.

Mečevi se igraju na dva dobijena tie brak seta a treći je produženi tie brak do 10. Setovi počinju rezultatom 2:2.

Mogu se prijaviti svi oni koji vole tenis bez obira na pol a imaju više od 25 godina.

Centralni klub: TK Mladost Pančevo
Direktor turnira: Vladimir Popović 060 3622 226
Kotizacija: 1500 din

 

NAJAVLJENI ITF TURNIRI

2. Vojvodina Open – TK Sol Šid  ITF - 04.05.2017. - Serija 2000 - ITF Turnir IV kategorije
ITF turnir 4. kategorije "Vojvodina Open" seli se iz Novog Sada u Šid. Turnir će biti održan od 4. do 7. maja 2017. na terenima TK "Sol".
Wild Cards za Vojvodina Open, 04-07.05.2017, u Sidu, mogu se dobiti do petka, 28.04.2017, preko sasa.strizak@gmail.com. Kotizacija za članove Teniskih veterana Srbije je 3 600 dinara.

Detalji/Fact sheet na ITF sajtu.
7. Mediana Open ITF – TK Mediana -  Niš - 01.06.2017. - Serija 2000 -  ITF Turnir

8. ITF SERBIA OPEN - Belgrade – TK Agrimes - 07.06.2017. - Serija 2000 - ITF Turnir II kategorije

ZIMSKA LIGA DUBLOVA

Pobednici  5. lige dublova sezona 2016/2017. je par:
Stefanović Dragan i Janićijević Željko.

Detaljnije

SATNICA TURNIRA
SATNICA TURNIRA TVS
ČESTA PITANJA I ODGOVORI